ELŐADÁSOK-ESEMÉNYEK

A kialakult helyzet miatt, további előadásainkat az
év második felére időzítettük! 
Reméljük tréningeken és workshoppokon személyesen is találkozunk!

Kiscsoportos, akár magán keretek között is várunk szeretettel!


2020 évindító előadásunk:

Bővebben az eseményről: 2020 .02.19 és ismétlés 2020.03.18. szerda 17:30

Randizástól - a gyermeknevelésig sétálunk végig a párkapcsolati szinteken, krízishelyzeteken és beszélgetünk tipikusan felmerülő problémáknak a megoldási lehetőségről is.
Mikor két ember együtt növekszik, sokszor keletkeznek köztük szakadékok, mert nem tudnak lépést tartani egymással; mindenkinek megvan a maga haladási sebessége, a maga egyéni fejlődési üteme. De ha szeretsz, tudsz várni egy kicsit, amíg a másik beé
és akkor kéz a kézben folytathatjátok az utatokat... vagy mégsem?

Mi történik ha elmúlik a rózsaszín köd...? Miért tart minden kapcsolatod 1-2 esetleg 3 évig? Hogyan vészeld át a "szakítópróbás" 3.szakaszt a párkapcsolatodban?S hogyan lehet fenntartani a harmóniát a különböző kapcsolati szakaszokban?

Amennyiben sikeresen vettétek az udvarlási, randizási időszakot, a családalapítás újabb nem várt nehézségekkel, krízishelyzetekkel állít szembe. Köztudott, hogy a házasságok /tartós párkapcsolatokra ható első negatív megpróbáltatás a születendő gyermek, bármilyen szép is ez az időszak.


Szeretnél értesülni a legfrissebb előadásainkról vagy tréningjeinkről? 
Akkor gyere csatlakozz FB oldalunkhoz!Itt kap helyet vlog sorozatunk , amely hamarosan elérhető lesz! A háttérben már azon dolgozunk , hogy jó minőségben jussanak el hozzátok - párkapcsolati témáink!
KATTINTS A KÉPRE ÉS KÖVESS MINKET, NYOMJ EGY LIKE-T !


2019-es előadásaink itt megtekinthetőek: 

REGISZTRÁCIÓ