TRÉNING/PROGRAM

Kötelékteremtő workshop/tréning pároknak - 2020.07.15 szerda * 17:30-20:00

Soron következő tréningünket pároknak alakítottuk ki, akik már jegyben járnak vagy friss házasok, esetleg komolyan gondolkodnak azon , hogy új szintre emelik kapcsolatukat ezen kötelékkel.

Miről fog szólni a tréning/workshop?

Elsősorban RÓLATOK! Így nagybetűvel.
Végig barangolunk az önismeret és  társismeret területén, érintjük a szeretetnyelveket - saját szeretetnyelvünk kifejezzük.  Igényeinket megfogalmazzuk párunk felé, a közös célok kitűzésének fortélyaiba kóstolunk, felkészülünk a párkapcsolat fordulópontjaira, esetleges buktatóira, konfliktuskezelés alapjaival felvértezve. 
Megtanuljuk, hogyan szeressük jól a másikat, családalapításra való felkészülés csupa olyan kérdés, amely elsikkadhat az előkészületek közepette. Esetleg az idő folyamán, nem került elmélyítésre.
Kérdezni bármikor kérdezhetsz, tehát a tréning aktív részese lehetsz, ezzel segítünk kibontakozni egyéni érdeklődési területeiteket. Mindent elmondunk,megbeszélünk, kibeszélünk és gyakorlunk.

Jelentkezés:
E-mailben vagy telefonon lehetséges, a tréning előlegével befizetve (20%), melyről a tréningen egyben számlát állítunk ki. Itt találod elérhetőségeinket: 

A tréning ára: 

  • Bruttó 19.000,-Ft  *  2,5-3óra /párban értendő és kis létszámú maximum 3 pár részvétlével zajlik a foglalkozás. Jelenleg hétköznap délutáni időpontban kerül megrendezésre.
  • Természetesen van lehetőség egyedi időpontot kérni, ez esetben csak Veletek foglalkozik a két mediátor , ennek ára: br. 28.000Ft /2 óra 
  • A tréningen munkafüzetet és íróeszközt kaptok, valamint a szünetben kávé és snack is vár.

Ajándékkártyán is igényelhető, ajánlom a vendégek figyelmébe, hiszen mi lehet szebb ajándék egy esküvőre, mint a szerelem megőrzése, párkapcsolatunk folyamatos ápolása. 
Hiszünk abban, hogy a boldog párok is töltekezhetnek, illetve újabb ismereteket meríthetnek a párkapcsolati coachingból, konfliktuskezelési ismereteik, megoldásközpontú látásmód elsajátítása mindig időtálló és az intelligens fellépés igenis tanulható.
Menyasszony akadémia - avagy a jó házasság fortélyai 
2020.07.24 péntek * 17:30-20:00

Habkönnyű játékos, könnyed hangulat, sok nevetéssel, akár egy pohár pezsgő társaságában jó program lehet barátnővel is! Jó néhány érdekes párkapcsolati feladattal, kis előadásokkal fűszerezve, ahol aktív részese lehetsz a tréningnek. A fókuszunk a menyasszonyon van illetve a párkapcsolatodon, amelyet most új szintre emelünk együtt!

Miről fog szólni a tréning...?

*Hogyan kommunikálj konfliktus helyzetben? 
Megoldásközpontú kommunikáció elsajátítása

* Hogyan "kezeld jól" a melletted álló férfit?
- avagy mi történik ha nem tudsz változtatni, mit tegyél egy beragadt szituációban
- hogyan változtass, változhattok, empátia és hatékonyság

* Hogyan tudod új szintre emelni a romantikát és a megértést, az egymásra hangolódást?
Egymás szeretetnyelvének megismerése, konfliktuskezelési tippek-gyakorlatok, praktikák a harmonikus párkapcsolat fenntartásához, a párkapcsolati időszakok jellemzői , hullámvölgyei
Igények kifejezése és felismerése, odafigyelés és megértés a párkapcsolatban.
Felkészülés a család bővülésére.

Kalandos önismereti utazás, párkapcsolati ismeretek átadásával  2,5- 3 órában + 2 szakemberrel és munkafüzettel,  személyes ajándékunk egy pohár pezsgő és alkohol mentes frissítő (létszámhoz igazodóan) Természetesen ha egy finom nespresso-ra vagy teára vágysz azt is lehet :) Szóval egy igazi feleség felkészítő csomagot adunk, akár barátnőkkel karöltve.

A workshop díja: 
- 2,5-3 óra kiscsoportos (4-6fő) tréning + ajándék munkafüzet: 16.000ft/fő
***Ha barátnőddel, menyasszonytársaddal jössz -  kérd páros kedvezményünket: 27.000ft / 2fő

Itt tudsz jelentkezni, az előleg befizetésével ami 20%.